Tassen

Tassen ...

Tassen zijn opbergzakken waarin je vanalles in kunt opbergen. Tassen worden dagelijks gebruikt om allerlei artikelen in mee te dragen. De handtassen zijn hier een goed voorbeeld van. Tassen zijn onmisbaar geworden in het dagelijkse leven.

Tassen om te reizen...

Wanneer je aan tassen denkt, denk je waarschijnlijk aan reis tassen. Wij hebben een groot aanbod van deze tassen op onze site (klik op een vlag hieronder om naar de site te gaan)). Tassen verschillen ten opzichte van koffers, doordat er voor tassen meestal een flexibele stof wordt gebruikt bij het fabriceren. Tassen hebben bijna altijd ook een draaghendel, terwijl dit bij koffers niet altijd het geval is. Tassen worden meestal gemaakt van stof, maar soms wordt er ook plastic of leer gebruikt. Sommige tassen zijn afsluitbaar door middel van een rits.

Ons assortiment tassen...

www.worldofgifts.eu staat boordevol leuke tassen. U gaat zeker leuke laptop-tassen tegenkomen, toffe sporttassen, documententassen, boodschappentassen, rugzakken, congrestassen, reistassen, heuptassen, enzovoort!

x
Toevoegen aan winkelwagen

Vul hier het aantal in dat u wilt bestellen

Aantal: