Sleutelhangers

Sleutelhangers...

Sleutelhangers worden gebruikt om sleutels bij elkaar te houden. Meestal bestaan de sleutelhangers uit een metalen ring waar de hanger en de sleutels aan zijn bevestigd. Sleutelhangers worden vaak gebruikt als cadeautje om aan klanten weg te geven. Er bestaan oneindig veel verschillende hangertjes, gaande van beertjes tot zakmessen.

Soorten sleutelhangers...

Er zijn verschillende materialen die kunnen worden gebruikt om sleutelhangers te fabriceren. Deze kunnen ook worden bedrukt met tekst en/of het logo van een bedrijf. Voor sommige mensen worden sleutelhangers gezien als een verzamelobject. Er bestaan verschillende soorten sleutelhangers. De voornaamste soorten zijn: pluche sleutelhangers, souvenir sleutelhangers, reclame sleutelhangers, ... Ook de combinatie van vorige soorten is mogelijk (bijvoorbeeld een pluche sleutelhanger met het t-shirtje van het beertje bedrukt).

Onze sleutelhangers...

Op onze site www.worldofgifts.eu vindt u verscheidene modellen van sleutelhangers. Zo zijn er sleutelhangers met een pluche muisje aan, sleutelhangers met een rekenmachine, sleutelhangers met een flessenopener, enzovoort. Neem snel een kijkje door hieronder verder te klikken, en bestel snel de leukste sleutelhangers!

x
Toevoegen aan winkelwagen

Vul hier het aantal in dat u wilt bestellen

Aantal: