Radio's

Wat zijn radio's...

Radio's worden gebruikt voor het ontvangen van radiosignalen. Er bestaan tegenwoordig ontzettend veel radiozenders, die je op radio's kunt zoeken. Door een simpele draai aan de knop hoor je ineens heel andere muziek uit de radio's komen. Wanneer je echter aan de andere knop draait, komt er ofwel veel stillere muziek uit de boxen van de radio's ofwel veel hardere muziek.

Radio's, niet alleen voor muziek...

Radio's worden echter niet alleen gebruikt om muziek voor te brengen, maar ook voor bijvoorbeeldpraatprogramma's of reclameboodschappen. In de oorlog waren de radio's een van de enige banden met de reŽle wereldvan de ondergedoken joden. In het straatbeeld van Amerika zie je nog regelmatig negers met enorme radio's op hun schouders (ghetto-blasters). Deze radio's zijn een uitdrukkingsmiddel voor de jongeren om hun af te scheiden van de andere groeperingen.

Onze radio's...

www.worldofgifts.eu heeft een grote keuze aan radio's. U vindt hier zeer originele radio's, zoals een funky doucheradio, een koelbox met ingebouwde radio, supergrappige radio's die je overal kan meenemen (vb. op het strand),...

x
Toevoegen aan winkelwagen

Vul hier het aantal in dat u wilt bestellen

Aantal: