Koffers

Nut van koffers...

Koffers zijn een mobiel opbergsysteem, waar u al uw benodigde spullen kan insteken. Voor een vakantie worden koffers meestal volgepropt met kledij en toiletgerief. Koffers kunnen echter ook voor andere doeleinden worden gebruikt. Zo kunnen fluitspelers koffers gebruiken om hun muziekinstrumenten in op te beren.

Soorten koffers...

Koffers zijn meestal vervaardigd van een sterk en deglijk materiaal. Er bestaan harde en zachte koffers. Harde koffers zijn veiliger voor breekbare spullen, zeker wanneer ze in en uit een vliegtuig moeten worden geladen. Zachte koffers hebben dan weer een ander groot voordeel: in dezelfde ruimte gaat veel meer in, aangezien zachte koffers een beetje meerekken. Koffers die gebruikt gaan worden voor muziekinstrumenten, worden meestal ook in de vorm van dat muziekinstrument gefabriceerd, zodat de koffers niet mega-groot worden gemaakt.

Ons assortiment koffers...

U vindt een groot assortiment aan koffers en reistassen op onze website, dit aan een zeer lage prijs! De meeste koffers en tassen die op de site staan, worden in setjes van twee stuks verkocht: vb. een trolley met een beauty-case erin. Neem vlug een kijkje in ons assortiment en bestel snel je koffers online. De koffers zullen in slechts enkele werkdagen bij uw thuis aankomen.

x
Toevoegen aan winkelwagen

Vul hier het aantal in dat u wilt bestellen

Aantal: